Making relationships work

Voor jou en je partner

Houd me vast training voor koppels

In dit tweedaags ‘Houd me Vast’ programma leren jullie door de ups en downs heen een sterke, stabiele, liefdevolle en diepgaande band aangaan en/of behouden. Hierbij gaan jullie als duo in alle privacy aan de slag. Bij elke stap wordt gewerkt naar meer verbinding en verdieping in jullie relatie.

Special: Koppels met jonge kinderen

Houd me vast training voor koppels met jonge kinderen

De gezinsfase met jonge kinderen blijkt één van de meest kwetsbare periodes in de relatie te zijn. Investeren in de relatie komt tijdens deze drukke jaren vaak op de laatste plaats, terwijl dit net een heel belangrijke schakel is in een harmonieus, fijn en warm relationeel- en gezinsleven. In deze tweedaagse gaan jullie als duo in alle privacy aan de slag.

Over ons

"Onze grootste passie is werken met koppels. Al jaren gaan we met veel goesting aan de slag in de praktijk."

Leila Hemelsoet (erkend psycholoog, relatietherapeut, 1980) en Nele Van Daele (erkend psycholoog, seksuoloog, relatietherapeut, 1982) delen een grote passie in het leven, werken rond relaties. Hoe langer ze dit doen, hoe meer ze ervan houden.”

Daarnaast ondersteunen en dagen ze elkaar uit in de praktijk van hun professioneel leven. Beiden zijn door ICEEFT erkende EFT-relatietherapeuten, erkend als klinische psycholoog en opgeleid als systeemtherapeut.

EFT (Emotionally Focused Therapy) en ‘Houd Me Vast’ is ontwikkeld door Sue Johnson (Canada) en gebaseerd op 30 jaar wetenschappelijk onderzoek rond liefdesrelaties en volwassen gehechtheid

Uit onderzoek blijkt dat er bij 86 tot 90% van de koppels die een Houd Me Vast-cursus volgen, sprake is van een aanzienlijke verbetering en dat 70 tot 75% van de koppels zich van hun relatiestress herstelt

Of stellen nu kort of lang bij elkaar zijn, het model kan in alle fases van de relatie een positieve bijdrage leveren.