wat koppels zeggen

Een zeer verrijkende tweedaagse… Voor het eerst in lange tijd heb ik weer zin om aan de slag te gaan voor onze relatie.

De tweedaagse ontleedt op een praktisch en waardevolle manier een relatie en haar pijnpunten. Ik kreeg op korte intense tijd heel veel tools om conflicten te begrijpen, ontwapenen en te verzoenen. Het resultaat is meer begrip voor jezelf en de ander en instant meer verbondenheid.

Ik zou de training aanraden aan elk koppel. Ze geeft mooie inzichten en legt tegelijk mooie emoties bloot.

Wij hebben onze relatie hier absoluut naar een hoger niveau getild. Het ging al zo goed tussen ons, en nu gaan we nog zelfzekerder de toekomst tegemoet. Een aanrader voor iedereen die wil investeren in een duurzame relatie. 

Gevuld, geïnspireerd, de liefde voor elkaar weer gevoed en vertrouwen door de handvaten die we hebben gekregen om er verder mee te gaan. heel erg bedankt jullie allebei! Ik vond dat jullie het heel fijn deden.

We gaan met meer liefde naar huis. 

We kregen een gemeenschappelijke taal om moeilijke zaken beter te bespreken en verstaan.

Ik neem mee hoe deugddoend het als koppel is om twee dagen de tijd te nemen om bewust stil te staan bij de verschillende lagen van onze relatie.

Ik ga naar huis met een iets beter begrip van mezelf, mijn partner, het leven als koppel in het algemeen, erg blij met het resultaat.

Dit zorgt ervoor dat onze relatie bouwstenen meekrijgt om zeer duurzaam te groeien, bedankt! 

Toch wel hoopvol, vol nieuwe inzichten!

Items die thuis moeilijk bespreekbaar zijn komen via de sessies makkelijker tot gesprek met de partner. Vooral met de aangereikte kapstokken.

Vaak weet je als koppel in welk patroon of welke negatieve spiraal je kan belanden. Maar ontbreken de inzichten om aan te pakken. De training is dat daar een héél sterk hulpmiddel.