training houd me vast

Persoonlijke ontwikkeling met zijn tweeën

  • Zijn jullie elkaar in alle drukte wat kwijt geraakt?
  • Kan jullie relatie een boost gebruiken?
  • Willen jullie als koppel de band (terug) versterken en verdiepen?
  • Zoeken jullie naar constructieve manieren om met conflict en spanning om te gaan?
  • Willen jullie terug meer begrip, warmte en rust in de relatie en in het gezin?
  • Willen jullie het beste uit jezelf, elkaar en de relatie halen?

Voor jou en je partner

Houd me vast training voor koppels

In dit tweedaags ‘Houd me Vast’ programma leren jullie  door de ups en downs heen een sterke, stabiele, liefdevolle en diepgaande band aangaan en/of behouden. Hierbij gaan jullie als duo in alle privacy aan de slag. Bij elke stap wordt gewerkt naar meer verbinding en verdieping in jullie relatie.

Special: Koppels met jonge kinderen

Houd me vast training voor koppels met jonge kinderen

De gezinsfase met jonge kinderen blijkt één van de meest kwetsbare periodes in de relatie te zijn. Investeren in de relatie komt tijdens deze drukke jaren vaak op de laatste plaats, terwijl dit net een heel belangrijke schakel is in een harmonieus, fijn en warm relationeel- en gezinsleven. In deze tweedaagse gaan jullie als duo in alle privacy aan de slag.

Gebeten door de liefde en hoe relaties werken, willen Nele Van Daele en Leila Hemelsoet via het ‘Houd Me Vast’-programma hun krachten als relatietherapeuten bundelen. Samen met jullie gaan we aan de slag en streven we ernaar de band tussen jullie (terug) te versterken en te verdiepen. 

Vanuit de praktijk merken we dat koppels pas de stap zetten naar relatietherapie, als er reeds heel wat moeilijkheden zijn. Wat jammer is, want juist als koppels tijdig de nodige ondersteuning zoeken, is de kans op herstel groot!

Dit kortdurend tweedaagse programma is gebaseerd op de Emotionally Focused Couples Therapy (EFT), een wetenschappelijk onderbouwd en succesvol model voor relatietherapie, dat werd ontwikkeld door Sue Johnson. Het programma bouwt voort op het gelijknamige boek ‘Houd Me Vast’.

Uit onderzoek blijkt dat bij 86 tot 90% van de koppels die een Houd Me Vast-cursus volgen, sprake is van een aanzienlijke verbetering en dat 70 tot 75% van de koppels zich van hun relatiestress herstelt. Of stellen nu kort of lang bij elkaar zijn, het model kan in alle fases van de relatie een positieve bijdrage leveren.